Vinicola de Nulles

Adernats, vins i caves

BLOC ADERNATS

Adernats XC “el millor cava del món” segons la revista 50 Great Cavas

Adernats XC “el millor cava del món” segons la revista 50 Great Cavas

El jurat de la prestigiosa revista ha otorgat la màxima puntuació i medalla d’or, amb 98 sobre 100, al cava Gran Reserva Adernats XC.

La revista, que premia els 50 millors caves, també ha seleccionat el Gran Reserva Brut Nature i el Reserva Brut amb medalla d'or i 95 i 94 punts respectivament.

Per tercer any consecutiu, els caves Adernats es situen en les posicions més altes d'aquesta classificació dels 50 "great cavas", aconseguint, per primera vegada, la primera posició amb el Gran Reserva Brut Nature 100% Xarel·lo, Adernats XC. Un cava ja reconegut en altres edicions de la mateixa revista o guardons com el prestigiós Bacchus d'Or a nivell nacional. Un reconeixement a la 'feina ben feta' d'Adernats, al treball minuciós a la vinya i al celler. Un reconeixement  a l'aposta per la qualitat des del pagès fins a l'enòleg. Un reconeixement, que no s'acaba amb aquest primer premi, sinó que fins a dos productes més aconsegueixen classificar-se entre els 50 millors caves. L'Adernats Gran Reserva Brut Nature i el Reserva Brut, que també amb medalla d'or i 95 i 94 punts respectivament, consoliden el total de la gama de caves Adernats com una de les de més qualitat del món dels vins escumosos. [...]

Continuar llegint

BUSCADOR

ESTIGUES INFORMAT
DE TOTES LES ACTIVITATS

REP LA NOSTRA NEWSLETTER