VINITCULTURA

VINITCULTURA

VISITA NOCTURNA I SOPAR SENSORIAL

L'experiència

La Vi·Nit·Cultura és una experiència sensorial que busca aprofundir gaudint, d’una de les millor riqueses culturals del nostre país

Inclou

"Benvinguda amb aperitiu a la vinoteca Adernats * Copa de cava a peu de vinya * Visita Nocturna Tematitzada a la Catedral del Vi * Sopar Sensorial sobre les Tines Centenaries"

- 20:00h. Benvinguda a la vinoteca Adernats i la Catedral del Vi de Nulles amb fruits secs de la terra i cava Adernats Brut Nature.

- 20:30h. Copa de cava a peu de vinya amb explicació amena sobre el clima i el cultiu encestral de la vinya de Nulles.

- 21:00h. Tornada al celler. Inici de la Vinitcultura tematitzada amb música, sorprenens explicacions a la llum d’espelmes i antorxes i sorpreses com l’aparició d’un monjo que porta l’essència del vi.

- 21:30h. Inici del sopar maridatge entre arcades, damunt les tines centenaries de la Catedral. Cada un dels 5 plats dissenyats per reconeguts xefs del territori, no només marida amb els millors vins i caves Adernats, sinó amb la música, l’ambientació i petits jocs i explicacions curioses de la ma dels nostres guies. Un bon exemple d’aquest és un maridatge a cegues.

- 00:00h Fi de l’activitat.

Selecciona la data

Adults (+16)

Des de 65.00€ persona 65.00 €

Nens (Edat 0-15)

Des de 5.00€ persona 0.00 €

Sèniors (+64)

Des de 12.00€ persona 0.00 €

Grup (1-10 Persones)

Des de 40.00€ persona 0.00 €

TOTAL: 65.00 €

Reservar


¿Quieres sorprender a alguien?
Regala esta experiencia

Idiomas:

ES , CA

Localització actividat