Notícias

XXIV Festa del Vi Novell d’Adernats solidària amb la Marató de Tv3

Un any més, i ja en van 24, Adernats decideix tancar l’any amb la Festa del Vi Novell i el tradicional Esmorzar del Veremador. Un dia lúdic on tastar els nous vins de l’anyada 2019, veremats el passat setembre i recentment embotellats, acompanyats d’un esmorzar popular a base d’arengada, llonganissa i pa amb tomàquet. Un esmorzar festiu al que els socis del celler conviden a tots a retrobar-nos després d’un nou any d’èxit vinícola. Per primera vegada, l’esmorzar serà solidari i tindrà un cost de 2€ que seran donats íntegrament a la Marató de Tv3, celebrada aquell mateix dia i destinada a les malalties minoritàries.

L’esmorzar vol ser un punt de trobada per tots els amics d’Adernats per celebrar dotze mesos intensos, plens d’activitats de tota mena. Un celler que de nou bat rècords amb més de 7.000 visitants anuals a la Catedral del Vi de Nulles. Tot una fita que arriba en el 102è aniversari de la Vinícola de Nulles i en la 99ª verema realitzada, que ha estat la primera amb el certificat ecològic i donarà fruit als primers vins ecològics de la història d’ADERNATS, que arribaran amb la primavera.

Esperem que aquest sigui un nou punt d’inflexió d’un celler centenari amb un esperit incansablement jove. Un celler que elabora uns vins i caves reconeguts arreu del món. L’últim reconeixement destacable va arribar, fa ben poques setmanes, de la ma del crític de vins Robert M. Parker, quan va qualificar el cava gran reserva ADERNATS PUR, amb 91+ punts. Una de les puntuacions més altes del sector, fet molt notable venint del crític de vi més prestigiós i influent del món.

I, per si el matí no fos prou complert, en acabar l’esmorzar es podrà gaudir per primera vegada dels Tres Tombs de Nulles. Un acte organitzat per l’Ajuntament de Nulles, que començarà a dos quarts de dotze del matí al mateix celler, i comptarà amb més de 30 carros participants.

 

Us hi esperem!

Premis i mencions

Els premis i mencions més importans a nivell nacional i internacional dels nostres vins i caves